Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetésünk

Rólunk
Küldetésünk

A Swietelsky cégcsoport története 1936-ra nyúlik vissza. Hellmuth Swietelsky okleveles mérnök ekkor alapította meg építőipari vállalatát Ausztriában. Korunkban a SWIETELSKY tizenkilenc országban működtet fióktelepeket és leányvállalatokat, több ezer szakképzett munkatársat foglalkoztat, és egy innovatív, versenyképes és megbízható építőipari vállalat hírnevével büszkélkedhet.

Magyarországon 1991 óta van jelen a cégcsoport. A Swietelsky Vasúttechnika Kft-t az anyavállalat 2008. december 3-án alapította azzal a céllal, hogy az Európában alkalmazott korszerű vasútépítési technológiát használva a magyarországi vasútépítési piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon. A társaság az eltelt évek során a magyarországi vasútfejlesztés kiemelkedő projektjeiben vett részt Nyugat-Magyarországtól kezdve, a Dél-Balaton át, a keleti, dél-keleti országrészig.

A társaság a vasúti infrastruktúra fejlesztés területén elért eredményeit első sorban az innovatív gondolkodásnak, a gyors és minőségi munkavégzésnek köszönheti. A cég mintegy 150 eszközből álló gépparkja mellett büszke kiváló, nagy tapasztalattal bíró szakembereire, emellett fontosnak tartja a fiatal mérnökök megszólítását is.

Galéria