Átláthatóság

Átláthatóság

Etikai kódex

Átláthatóság
Átláthatóság

Mint korábban, a jövőben is azt szeretnénk, hogy az állami és magánszektorban tevékenykedő üzleti partnerek megbízhatónak és kompetensnek tartsanak bennünket. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy valamennyi érdekelt féllel és versenytárssal szemben mindig tisztességesen, tiszteletteljesen és feddhetetlenül viseltessünk. Iránymutatásként kidolgoztunk egy etikai kódexet, amely tükrözi értékeinket, és amelynek célja, hogy a SWIETELSKY csoport erkölcsi, etikai és jogi szempontból kifogástalan gyakorlatának alapjául szolgáljon. Az itt letölthető dokumentumot teljes egészében elérhetővé tettük és tesszük minden munkatársunk és valamennyi partnerünk számára. Az alábbiakban pedig közzétettük a legutóbbi magatartási kódex kiadásához kapcsolódó vezetőségi nyilatkozatot is.

ETIKAI KÓDEX LETÖLTÉSE

A helytelen magatartás bejelentése

Tanúsítványok

Átláthatóság
Átláthatóság

A Swietelsky vállalatcsoport elvárásaival összhangban kiemelt figyelmet fordítunk a SWIETESLKY Vasúttechnika Kft. cégprofiljába tartozó minőségi, környezetbarát, biztonságos és energiahatékony munkavégzésre. A Vasúttechnika Kft. 2009-es megalakulásával tovább vittük a jogelőd által elért eredményeket, alkalmazkodtunk a szabványok fejlődéséhez, a további irányítási rendszerek bevezetéséhez, majd ezeket egy integrált vállalatirányítási rendszerbe szerveztük.

Továbbra is törekszünk arra, hogy minden követelménynek megfeleljünk és az elégedett ügyfeleinket újra a partnereink között lássuk.

Új partnereink megszólítása érdekében egyéb, értéknövelő vállalásokat is szolgáltatásaink közé emeltünk különböző diagnosztikai módszerek alkalmazásával. Ezen komplex feladatkör ellátása érdekében működtetünk Minőség, Biztonság és Környezetvédelmi szakterületi részleget.

Energiafogyasztási riport